Du kan nå oss på flere måter

Ring 225 66 700, trykk på chat-ikonet eller skriv en melding for å få kontakt med en av våre rådgivere. Vi kan bidra til problemløsning og mestring.

Åpningstider:

Mandag, tirsdag, onsdag, fredag: 

09.00 - 15.00

Torsdag:
09.00 - 18.00

Du kan  også henvende deg til oss via

Ha mer fokus på nærvær enn fravær..

Inkluderende arbeidsliv handler om nærvær og dette må stå i fokus på alle arbeidsplasser. Nærvær på arbeidsplassen handler om å bli sett og ha kontakt med sin leder og kollegaer. Det å bli oversett og ikke sett på jobb kan gi mange dårlig opplevelser på jobb, og dårlig opplevelser gir ofte grobunn for negative holdninger og negative holdninger gir dårlig effektivitet og kvalitet.

Mange IA bedrifter har funnet fram til gode samarbeidsformer som gir økt nærvær og ikke minst en forståelse for hva IA arbeidet betyr for deres virksomhet.

NAV Arbeidslivssenter er gode samarbeidspartnere og sammen med bedriftens ledelse, tillitsvalgte, vernetjenesten og de ansatte kan mange få ennå større forståelse for et godt og tett IA arbeide på bedriften.

Alle ansatte er ansvarlige for å gi det  lille ekstra på jobb, og det skal være hyggelig å møte kollegaer. Alle er ansvarlig for å ta vare på og hjelpe hverandre. Dette fører til et større fokus på nærvær som igjen kan redusere sykefravær.

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishPersonvern

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.