Du kan nå oss på flere måter

Ring 225 66 700, trykk på chat-ikonet eller skriv en melding for å få kontakt med en av våre rådgivere. Vi kan bidra til problemløsning og mestring.

Åpningstider:

Mandag, tirsdag, onsdag, fredag: 

09.00 - 15.00

Torsdag:
09.00 - 18.00

Du kan  også henvende deg til oss via

Inkluderende arbeidsliv

Vi er stolte av å kunne presentere nye nettsider for Arbeidslivstelefonen.

Inkluderende arbeidsliv handler om nærvær og dette må stå i fokus på alle arbeidsplasser. Nærvær på arbeidsplassen handler om å bli sett og ha kontakt med sin leder og kollegaer. Det å bli oversett og ikke sett på jobb kan gi mange dårlig opplevelser på jobb, og dårlig opplevelser gir ofte grobunn for negative holdninger og negative holdninger gir dårlig effektivitet og kvalitet.

Å miste arbeidet fører med seg mange tanker og bekymringer om hvordan fremtiden skal bli - Finner jeg meg ny jobb? - Hva kan jeg jobbe med unntatt det jeg alltid har gjort? - Jeg er helt sikkert for gammel, de vil ikke ha folk over 40! 

Denne artikkelen er fra et tidligere nyhetsbrev og var laget med utgangspunkt i en uttalelse av dr.philos. og professor Sven Svebak ved Det medisinske fakultet i Trondheim. Han har uttalt at:  «Den som mangler sans for humor, har et alvorlig problem og bør ikke gis ansvar for andre mennesker». Svebak har jobbet et langt liv med humor, humør og latter.

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishPersonvern

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.