Du kan nå oss på flere måter

Ring 225 66 700, trykk på chat-ikonet eller skriv en melding for å få kontakt med en av våre rådgivere. Vi kan bidra til problemløsning og mestring.

Åpningstider:

Mandag, tirsdag, onsdag, fredag: 

09.00 - 15.00

Torsdag:
09.00 - 18.00

Du kan  også henvende deg til oss via

Arbeid er helsebringende

Ill. Coulorbox

NRK har i januar sendt dokumentarserien Status Norge: Eldreboomen. Der er blant annet arbeidets helsebringende virkning for de som har kraft til det og ønsker å jobbe, dokumentert. Arbeid holder oss i gang, det er godt å være etterspurt og å ha kontakt med kollegaer.

I det første programmet så vi en gruppe pensjonister som flere ganger i uken gikk på frivillig jobb i Operasjon ved for å ordne med vedsekker som skulle deles ut til trengende. Alle var veldig fornøyde med å ha jobben og fremhevet det som en nødvendighet for å ha det godt. - Man blir fresk av å vera her sa en av de staute arbeidskarene.

Andre programmer tok opp aldersgrenser, er det rettferdig at man må slutte når man er 70 år? I Norge er den alminnelige aldersgrense 67 år men noen utsatte yrker har tidligere pensjonsalder. Så har vi mulighet til å gå av ved fylte 62 på Avtalefestet pensjon (AFP). Noen må slutte i arbeidslivet tidligere grunnet helsesituasjon.

Søk etter programmene ved å Google NRK eldreboomen.

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishPersonvern

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.