Du kan nå oss på flere måter

Ring 225 66 700, trykk på chat-ikonet eller skriv en melding for å få kontakt med en av våre rådgivere. Vi kan bidra til problemløsning og mestring.

Åpningstider:

Mandag, tirsdag, onsdag, fredag: 

09.00 - 15.00

Torsdag:
09.00 - 18.00

Du kan  også henvende deg til oss via

Arbeid og helse

Det er sunt å være i arbeid når arbeidet er tilpasset slik at arbeidsbelastningen varierer over tid og det er lagt til rette for å utføre arbeidet uten å belaste kroppen feil. Men minst like viktig er det at det er en arbeidsplass der kolleger og ledelse støtter og der det er anledning til å ta opp forskjellige problemstillinger.

Arbeidslivstelefonen får ofte spørsmål fra sykmeldte innringere om hvilke krav de kan sette til at arbeidsgiver skal tilrettelegge på arbeidsplassen slik at de kan komme seg tilbake i jobb.

NRK har i januar sendt dokumentarserien Status Norge: Eldreboomen. Der er blant annet arbeidets helsebringende virkning for de som har kraft til det og ønsker å jobbe, dokumentert. Arbeid holder oss i gang, det er godt å være etterspurt og å ha kontakt med kollegaer.

Er glasset halvfullt eller halvtomt?  Dette er en frase de fleste av oss har fått med seg. Men hva handler det egentlig om? Hvordan kan det ha relevans for arbeidslivet?

I følge en studie fra Stressforskningsinstituttet ved universitetet i Stockholm , kan det være direkte helseskadelig å ikke reagere åpent og tydelig hvis du blir dårlig behandlet på arbeidsplassen. Overskriften er hentet fra en artikkel i Aftenposten for noen år siden. Men innholdet er like gyldig i dag.

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishPersonvern

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.