Du kan nå oss på flere måter

Ring 225 66 700, trykk på chat-ikonet eller skriv en melding for å få kontakt med en av våre rådgivere. Vi kan bidra til problemløsning og mestring.

Åpningstider:

Mandag, tirsdag, onsdag, fredag: 

09.00 - 15.00

Torsdag:
09.00 - 18.00

Du kan  også henvende deg til oss via

"Sees i morgen" - lever i beste velgående.

Nav kjører fremdels kurs som omhandler arbeid og psykisk helse. Mer enn 66000 har deltatt på disse kursene og de er fremdeles like aktuelle.

Kursene passer for ledere, tillitsvalgte og alle andre i arbeidslivet, og er gratis!

Psykisk helse angår oss alle og på ett eller annet tidspunkt i livet blir vi berørt av dette, alt fra sorg til angst eller depresjon.

Arbeid og psykisk helse er et aktuelt tema og et område som er ukjent for mange. Det å ha  økt fokus på arbeidets betydning for den psykiske helsen og få økt kunnskap om hvordan psykiske helseproblemer kan påvirke arbeidsevnen kan være bra. Eller det å styrke kunnskapen om hvilke gode grep på jobb, som bidrar til bedre  jobb mestring. Mye handler inkludering som igjen kan hindre utstøtning fra arbeidslivet.

Eller hvordan kan omstilling i arbeidslivet  påvirke vår psykiske helse?  Her kan vi få kunnskap om ulike stressreaksjoner og  verktøy for hvordan vi kan forebygge og mestre stressrelasjoner på jobb.

Så har vi dette med problematisk bruk av rusmidler og spill i arbeidslivet. Det er mange utfordringer knyttet til rusmiddelbruk. Her er det er viktig å bidra til økt inkludering for hindre utstøting.

Kursene skal gi kunnskap om vår eller ansattes psykiske helse og hvordan den kan påvirke ansattes arbeidsevne.  Ta kontakt med ditt nærmeste Nav arbeidsliv senter for å finne ut når og hvor dette går.

Du kan også gå inn på https://tjenester.nav.no/kurs/kursliste?0&valgtKursomrade=91898.

Kursene er gratis og målgruppen er  ledere, tillitsvalgte, verneombud ,HR/personal eller vanlig ansatte.

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishPersonvern

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.