Du kan nå oss på flere måter

Ring 225 66 700, trykk på chat-ikonet eller skriv en melding for å få kontakt med en av våre rådgivere. Vi kan bidra til problemløsning og mestring.

Åpningstider:

Mandag, tirsdag, onsdag, fredag: 

09.00 - 15.00

Torsdag:
09.00 - 18.00

Du kan  også henvende deg til oss via

Har du opplevd mobbing på arbeidsplassen, da er du ikke alene...

Det er dessverre mange som opplever mobbing på arbeidsplassen på en eller annen måte. Hva kan gjøres?

Eller har det blitt sånn at vi må ta imot litt "drittslenging" og ikke oppfatte alt som mobbing? Er vi blitt alt for "overfølsomme"?

Dessverre så har mange av våre kolleger det ikke greit på jobben. De føler seg urettferdig behandlet og direkte mobbet. Enkelte føler at livet er så vanskelig at de blir nesten syke.  Dette kan være på grunn forhold på jobben eller en kombinasjon av jobb og privatliv. 

Hvis du er en av de som  føler at det er mye "drittslenging" dårlige kommentarer eller at noen prøver bevist å unngå deg så ta det opp med den det gjelder og spør direkte om hvorfor det er sånn.

Arbeidslivstelefonen har mange slike samtaler der personer opplever å bli mobbet eller trakassert enten av en leder eller kollega. Det er arbeidsgivers ansvar å gripe fatt i dette og det er viktig å ta slike ting på alvor. Det skal også foreligge rutiner på hvordan slike henvendelser skal behandles på arbeidsplassen.

Les mer om hva Virke sier om dette  her...

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishPersonvern

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.