Du kan nå oss på flere måter

Ring 225 66 700, trykk på chat-ikonet eller skriv en melding for å få kontakt med en av våre rådgivere. Vi kan bidra til problemløsning og mestring.

Åpningstider:

Mandag, tirsdag, onsdag, fredag: 

09.00 - 15.00

Torsdag:
09.00 - 18.00

Du kan  også henvende deg til oss via

Drikker du for mye? Sjekk Akan sitt program Balance.

Ill. Colorbox

Har du noen ganger lurt på om ditt alkoholkonsum er 'innafor' eller om det ligger i risikosonen? Balance kan både gi svar og hjelpe deg videre. Det kan brukes fra PC, nettbrett og smarttelefon.

Alkohol er en del av kulturen vår, og brukt i riktige mengder kan der berike livet. I Norge har våre drikkevaner tradisjonelt vært å drikke mye i helgene og mindre i de andre ukedagene. Men de kontinentale vinvaner har forlengst inntatt våre bredegrader, kanskje med en rotbløyte i helga i tillegg? Også i jobbsammenheng er det blitt alt vanligere å inkludere alkohol for eksempel på møter utenom arbeidsplassen, eller i form av fredagspils, lønningspils eller vinkurs med vinsmaking.  

Men det finnes en grense for når alkohol er OK og når den begynner å påvirke livet negativt og være risikabel. Hvis du, når du drikker, blir for full, tabber deg ut og får søvnproblemer eller angst bør det ringe en bjelle.Og hvis alkoholen begynner å styre livet ditt slik at du ikke møter på en familiesammenkomst uten å ha tilgang til alkohol, eller ikke reiser til land der det ikke serveres alkohol, er det et signal om at du bør endre kurs.

Dette programmet fra AKAN kan hjelpe deg til å få sjekket alkoholvanene dine og følge opp og veilede over tid.

Balance er et test- og veiledningsverktøy i to deler. Det kan kjøres fra PC, nettbrett og fra smart-telefoner. Les mer om hvordan Balance virker og start programmet. Det eneste du trenger er internettilgang og en nettleser. Gå til nettsiden om  Balance.

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishPersonvern

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.